Lekker gefietst met de leden van KBO Huissen.

fietsen mei

Op 16 mei met twintig deelnemers gefietst naar Pannerden. Prachtige toch over de dijk en het weer was super!

Onderweg gestopt om wat te drinken en daarna in Pannerden bij “t Anker” heerlijk op terras gezeten.

De forellenvijver ‘t Anker is gelegen in een rustige omgeving midden in het Rijnstrangen gebied. In 1990 is de familie Reijmer begonnen met 2 vijvers. Inmiddels is de accommodatie uitgebreid tot 4 vijvers. In groepsverband bestaat de mogelijkheid om vijver 2, 3 en 4 af te huren. Het niet bezitten van een visuitrusting behoeft geen obstakel te zijn. Het is mogelijk deze bij ons te huren. De gevangen vis kunt u tegen een kleine vergoeding omruilen voor een gerookte forel of door ons laten schoonmaken.

Terug gefietst helemaal langs de Linge. We waren om half vijf weer in Huissen.

Volgende keer is het dinsdag 20 juni

Start om 13.00 uur bij de Zandse Kerk.

Route is tussen de 25 en 35 km.

Geplaatst in Algemeen