Concert met Marco Bakker

Het Lingewaards Mannenkoor bestaat in 2016 40 jaar!

Op 2 oktober a.s. opent het Lingewaards Mannenkoor het jubileumjaar met een concert in de Stadsparochiekerk te Huissen. Solist is de bekende bariton Marco Bakker. De begeleiding wordt verzorgd door de pianist Hans-Erik Dijkstra en door het blaasensemble Gran Partita o.l.v. Olivier Bruning. Het concert staat onder leiding van Arno Vree, dirigent van het koor.

Het Lingewaards Mannenkoor brengt een gevarieerd programma met werken van Mozart tot Gounod en een werk van Edvard Grieg, dat niet eerder in Nederland is uitgevoerd: ‘Der Taugenichts’. Verder worden enkele Russische liederen en nieuwer Engelstalig werk gebracht, waaronder Bring him home uit Les Misérables. Koop hier uw kaarten in de voorverkoop

Kaarten kosten €. 15,00 per stuk (in de voorverkoop) en zijn verkrijgbaar in de VVV winkel – Vierakkerstraat 31banner_koor

  • Tijd: zondag 2 oktober,
  • Aanvang 15:30 uur, kerk open om 15:00 uur (gewijzigde tijden)
  • Plaats: Stadsparochiekerk O.L.V. ten Hemelopneming, Langekerkstraat 10 Huissen.
Geplaatst in Algemeen